Foto’s zeggen meer dan duizend woorden. Wil je eenvoudig op elk moment foto’s printen vanaf je smartphone? Dan is de HP Sprocket Luna de perfecte gadget! Want met deze compacte, oplaadbare en draadloze printer kun je tijdens verjaardagsfeestjes, dagjes uit, festivals en bruiloften de leukste fotomomenten direct omzetten in fysieke foto’s en uitdelen aan je geliefden.

Smartphone printer

De HP Sprocket Luna is een compacte, oplaadbare en draadloze printer waarmee je direct foto’s van 5 cm bij 7.6 cm vanaf je smartphone kunt afdrukken. Met de HP Sprocket App verzend je eenvoudig via Bluetooth de foto’s die je wilt afdrukken naar de printer. Dit is perfect om bijvoorbeeld voor Moederdag de leukste fotomomenten direct om te zetten in fysieke foto’s. Bij de Sprocket printer zit standaard een pakje fotopapier van 10 prints in de verpakking, zodat je gelijk aan de slag kunt gaan. Dit is het maximaal aantal velletjes dat per keer in de printer past. Maar omdat je er waarschijnlijk geen genoeg van kan krijgen, krijgt de winnaar er 20 foto’s gratis bij!

Zo maak je kans

Wil jij de HP Sprocket Luna Smartphone Printer t.w.v. € 99,99 winnen voor jouw moeder? Het enige wat jij hoeft te doen, is het onderstaande formulier invullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op tijd voor Moederdag op 13 mei de winnaars bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 8:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

moederdag cadeautjes