Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
tefal drinken in stijl

GEWONNEN Moederdag cadeautjes: Tefal isoleer drinkfles & thermosbeker

Advertentie

Foodies deelt uit! Omdat elke moeder het verdient om eens in het zonnetje gezet te worden, maak je in de dagen voor Moederdag elke dag kans op een mooi cadeau. Doe mee met onze winacties en misschien kan jij jouw moeder verrassen met één van onze prachtige prijzen. Vandaag geven wij de Tefal Bludrop isoleer drinkfles & Travel Mug thermosbeker t.w.v. € 58,48 per set weg.

Start je dag goed en geniet onderweg moeiteloos van heerlijke koffie, thee of koude dranken, wat je plannen ook zijn. Zeg tot ziens tegen wegwerpplastic en neem jouw favoriete drankje mee in stijl!

Voor elk moment de juiste drinkfles

Met de Tefal Bludrop blijf je koel op een warme dag. Met een inhoud van 0,5 L blijft jouw drankje tot wel 24u koud en 12u warm. De Travel Mug is perfect voor koffie of thee en blijft tot wel 4u warm en 8u koud. Dankzij de handige drukknop kun je altijd en overal snel 100% lekvrij drinken met enkel één druk op de dop. Alle drinkflessen van Tefal zijn BPA-vrij en beschikbaar in een reeks trendy kleuren, passend bij jouw levensstijl. Kortom: het perfecte cadeau voor Moederdag.

Zo maak je kans

Wil jij de Tefal Bludrop isoleer drinkfles & Travel Mug thermosbeker t.w.v. € 58,48 per set winnen voor jouw moeder? Het enige wat jij hoeft te doen, is het onderstaande formulier invullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op tijd voor Moederdag op 13 mei de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 8:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

moederdag cadeautjes

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!