Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Cover voor MOEDERDAGWINACTIE: pakket van Madame Cocos

MOEDERDAGWINACTIE: pakket van Madame Cocos

Advertentie

Jouw moeder staat altijd voor je klaar: ze komt je halen als je auto stuk is, past op de kinderen en de gezamenlijke etentjes zijn nog altijd een feest. De hoogste tijd om jouw moeder op 10 mei extra in het zonnetje te zetten. Het leukste? Misschien helpt foodies jou dit jaar wel aan een prachtig cadeau. Vandaag maak je kans op een pakket van Madame Cocos. Benieuwd hoe? Lees snel verder!

Sommige mensen beweren dat de cocosballen zo’n beetje zijn uitgevonden door Madame Cocos. Haar passie voor bakken en liefde voor cocos vormen samen de basis voor een aantal heerlijke recepten. 

Iedereen kan een perfecte Madame Cocos bal maken. Na het scoopen gaan de verse ballen cocosdeeg de oven in. Daar ontstaat de magie. De ruimte vult zich met een ‘warmzoete’ geur. Eenmaal krokant en goudbruin uit de oven, blijkt de binnenkant o zo zacht en smeuïg.

Smaken

De cocosballs zijn verkrijgbaar in 10 unieke smaken smaken. Is jouw superkracht chocolade te laten verdwijnen? Kies dan voor Pure of Witte Chocolade. Of ben je meer het pittige type? Dan is Gember Peper echt iets voor jou.  Alle variaties zijn glutenvrij. Ook zijn er 3 smaken vegan verkrijgbaar in Naturel, Lemon Curd en Pure Chocolade Kurkuma.

Meer weten? Kijk dan snel op de website.

Zo maak je kans

Wil jij dit pakket met daarin twee zakken met elk 500 gram cocosdeeg en een super handig schepje voor cocosballs van 35 gram, ter waarde van €11 winnen? Het enige wat jij hoeft te doen, is het onderstaande formulier invullen en je dingt mee om de hoofdprijs. Op moederdag maken we de winnaar bekend, dus doe snel mee!

Kans maken op meer heerlijke prijzen? Dat kan! Morgen om 09:00 komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. Daarna is het duimen en afwachten!

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!