Panasonic biedt naast de bekende televisies ook een uitstekend assortiment in keukenapparatuur, denk hierbij aan vrijstaande combi-magnetrons en broodbakmachines. Bij de ontwikkeling van deze producten staat kwaliteit en de bereiding van verse, gezonde maaltijden centraal. Met ruim 34 jaar ervaring & expertise in het maken van broodbakmachines, biedt Panasonic betrouwbare en compleet uitgeruste machines in een aantrekkelijk design.

Raak geïnspireerd door recepten die speciaal zijn gemaakt voor de beste resultaten met Panasonic keukenapparatuur. Bekijk nu de Panasonic Experience Fresh-website!

Het ultieme cadeau voor de bakliefhebber

Met de broodbakmachines van Panasonic haal je een ambachtelijke bakker met 34 jaar ervaring in huis! De SD-YR2540 broodbakmachine beschikt over uitgebreide automatische programma’s met een ruime keuze voor het bakken van diverse broden, cake en bijvoorbeeld chutney. Maar ook het maken van brood-, pizza- en pastadeeg behoort tot de mogelijkheden. Voor de échte foodies is het ook mogelijk om handmatige instellingen te gebruiken, waarbij je zelf de kneed- en rijstijd voor brooddeeg en cakes kunt instellen. En dankzij de noten- en rozijnendispenser kun je nog veel meer variaties maken en worden al jouw creatieve bak ideeën werkelijkheid!

Belangrijkste kenmerken van de Panasonic SD-YR2540 broodbakmachine:

  • 2 geïntegreerde temperatuursensoren
  • Noten- en rozijnendispenser
  • Gistdispenser
  • 32 automatische programma’s
  • Handmatige instellingen
  • 4 glutenvrije opties voor brood, cake, pasta- en pizzadeeg
  • Timer tot 13 uur

Met deze broodbakmachine van Panasonic kan iedereen genieten van zelfgemaakt en vers brood. Daarnaast zijn er legio creatieve mogelijkheden om de lekkerste cake, jam, compote en deeg te maken. Ervaar het zelf!

Zo maak je kans

Wil jij deze prachtige broodbakmachine van Panasonic winnen voor jouw moeder? Het enige wat jij hoeft te doen, is het onderstaande formulier invullen en je dingt mee om de hoofdprijs. Op moederdag maken we de winnaar bekend, dus doe snel mee!

Kans maken op meer heerlijke prijzen? Dat kan! Morgen om 09:00 komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw routine. Daarna is het duimen en afwachten!

Oeps! We konden je formulier niet vinden.