Sous Vide is het langzaam garen van ingrediënten in een waterbad, dat op een constante temperatuur wordt gehouden. De Byzoo Sous Vide SV02 bereidt dankzij zijn op 0,1 °C nauwkeurige temperatuur altijd de perfecte maaltijden, met onder andere vlees, vis en groenten. Dankzij de vacuümverpakking blijven de voedingsstoffen, vitaminen en smaken perfect behouden.

Sous chef

De Sous Vide SV02 heeft een waterbak met een inhoud van 9 liter. Deze sluit je af met een glazen deksel. Via het LED touchscreen stel je de tijd en temperatuur (tussen 40°C en 90°C) in. 

Meer weten? Kijk dan snel op de website van Byzoo.

Zo maak je kans

Wil jij deze Byzoo Sous Vide SV02 ter waarde van € 229 winnen? Het enige wat jij hoeft te doen, is het onderstaande formulier invullen en je dingt mee om de hoofdprijs. Op moederdag maken we de winnaar bekend, dus doe snel mee!

Kans maken op meer heerlijke prijzen? Dat kan! Morgen om 09:00 komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. Daarna is het duimen en afwachten!

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.