Duurzaam tuinieren

Dit prachtig geïllustreerde boek biedt eindeloos veel tips om te tuinieren op duurzame wijze, zowel voor mensen met groene vingers als beginnende tuinierders. Een duurzame tuin is niet alleen een lust voor het oog, maar helpt ook wateroverlast te voorkomen, maakt een groot verschil voor de biodiversiteit en neemt daarnaast stikstof op..

Anne Wieggers is succesvol ecologisch tuinontwerper en groenauteur. Naast haar boek schrijft Anne columns en artikelen in onder andere NRC Handelsblad, maar bovenal is ze editor van ons favoriete tuinmagazine Gardeners’ World! Meer weten over haar boek? Kijk dan snel op de website. Of volg Anne op Instagram: @annesduurzametuinen

Zo maak je kans

Wil jij Duurzaam tuinieren ter waarde van € 24,99 winnen? Het enige wat jij hoeft te doen, is het onderstaande formulier invullen en je dingt mee om de hoofdprijs. Op moederdag maken we de winnaar bekend, dus doe snel mee!

Kans maken op meer heerlijke prijzen? Dat kan! Morgen om 09:00 komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. Daarna is het duimen en afwachten!

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.