Broodtrommel Elly is een juweel voor elke keuken: elegant en functioneel. De kleine ventilatiegaatjes aan de achterkant zorgen bijvoorbeeld dat de inhoud zo lang als mogelijk vers blijft. De grote, stoere scharnieren aan de achterkant zijn een typisch Wesco detail. Ideaal voor het bewaren van brood, broodjes en je zelfgemaakte cake.

De Elly broodtrommel kost normaal € 84,90. Hij is 41,5 cm breed, 26 cm diep en 14 cm hoog. Bovendien is hij in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Neem vast een kijkje op www.wesco-shop.nl want als je wint, mag je zelf je kleur kiezen.

Zo maak je kans

Wil jij deze stijlvolle broodtrommel winnen? Het enige wat jij hoeft te doen, is het onderstaande formulier invullen en je dingt mee om de hoofdprijs. Op Moederdag maken we de winnaar bekend, dus doe snel mee!

Kans maken op meer heerlijke prijzen? Dat kan! Vanmiddag om 16:00 komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan foodies onderdeel van jouw routine. Daarna is het duimen en afwachten!

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.