Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Cover voor MOEDERDAGWINACTIE: Homey’s Nippon sushi-giftset

MOEDERDAGWINACTIE: Homey’s Nippon sushi-giftset

Advertentie

Jouw moeder staat altijd voor je klaar: ze komt je halen als je auto stuk is, past op de kinderen en de gezamenlijke etentjes zijn nog altijd een feest. De hoogste tijd om jouw moeder op 9 mei extra in het zonnetje te zetten. Het leukste? Misschien helpt Foodies jou dit jaar wel aan een prachtig cadeau. Vandaag maak je kans op een Homey’s Nippon sushi-giftset. Benieuwd hoe? Lees snel verder!

Het is bijna Moederdag en dus is het tijd om eens goed uit te pakken om onze moeders te verwennen. Deze topvrouwen staan altijd voor ons klaar en verdienen dus dat éxtra beetje waardering. Maar wat geef jij dit keer cadeau? De Homey’s Nippon is het ideale moederdagcadeau. Zolang jouw moeder (en jij!) van eten en gezelligheid houden, zit je met deze sushi giftset helemaal goed. Zeker in deze tijden, want met de Nippon geef jij een superleuke beleving, gewoon voor thuis.

Hét perfecte cadeau voor sushilovers

De beste sushi is zelfgemaakte sushi, je kunt er namelijk je eigen draai aan geven. Traditionele nigiri’s, vegan maki’s of waar jullie maar zin in hebben. Het kan alle kanten op. Het is ook niet zo moeilijk, zolang je de juiste tools in huis hebt. Alle Nippon sushi-essentials zijn her te gebruiken en ‘oefening baart kunst’, dus een goed excuus om vaker een sushi-diner in te plannen. Homey’s Nippon sushi-giftset bestaat uit twee Japanse messen, een bamboe rolmatje, drie schaaltjes voor sausjes, wasabi en gember en vier sets eetstokjes met bijpassende rests. Maak er samen een heerlijke avond van of laat de rest van het gezin meegenieten van jullie creaties.

Wil jij jouw moeder verrassen met dit originele cadeau? Dan krijg jij 15% korting op de Homey’s Nippon én een gratis cadeauverpakkingssetje. Je kunt de messen ook laten graveren met haar naam of een lieve tekst. Zo maak je jouw cadeau helemaal af!

Zo maak je kans

Wil jij Homey’s prachtige Nippon sushi-giftset winnen voor jouw moeder? Het enige wat jij hoeft te doen, is het onderstaande formulier invullen en je dingt mee om de hoofdprijs. Op moederdag maken we de winnaar bekend, dus doe snel mee!

Kans maken op meer heerlijke prijzen? Dat kan! Morgen om 09:00 komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw routine. Daarna is het duimen en afwachten!

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!