Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Cover voor MOEDERDAGWINACTIE: Wereldreis Wijnreis box

MOEDERDAGWINACTIE: Wereldreis Wijnreis box

Advertentie

Jouw moeder staat altijd voor je klaar: ze komt je halen als je auto stuk is, past op de kinderen en de gezamenlijke etentjes zijn nog altijd een feest. De hoogste tijd om jouw moeder op 9 mei extra in het zonnetje te zetten. Het leukste? Misschien helpt Foodies jou dit jaar wel aan een prachtig cadeau. Vandaag maak je kans op een Wereldreis Wijnreis box. Benieuwd hoe? Lees snel verder!

Wijnproeverijbox heeft verschillende wijnboxen, zoals Wijnreis Boxen (met 6 verschillende soorten wijn en proefmateriaal, wijntrip boxen (met 3 verschillende soorten wijn en proefmateriaal) en de mini-wijntrip boxen (met 3 verschillende soorten kleine flesjes wijn en proefmateriaal). Ook biedt Wijnproeverijbox online proeverijen aan, inclusief begeleiding van een Vinoloog. Dit is het leukste uitje bij jou thuis!

De wereld rond in 6 wijnen

Een echte wereldreis is nu ondenkbaar. Maar haal de wereld van de wijn gewoon in huis! Ontdek verschillende aroma’s en smaken uit de hele wereld. Uit de bekendste wijnlanden van de wereld heeft Wijnproeverijbox 6 verschillende wijnen geselecteerd die kenmerkend zijn voor dat land. De wijnen zijn afkomstig uit Nieuw-Zeeland, Chili, Zuid Afrika, Spanje, Frankrijk en Italië. Bijvoorbeeld een stuivende aromatische sauvignon blanc uit Nieuw Zeeland, een rode wijn van verschillende blauwe druivenrassen uit Chili of een heerlijke Toscaanse rode wijn uit Italië! Ontdek wijn gemaakt van druiven waar jullie misschien nog nooit van gehoord hebben maar die in verre landen misschien wel het meest worden aangeplant.

 

Wat zit er allemaal in de Wereldreis Wijnreis box?

  • 1 fles spannende mousserende wijn
  • 1 fles fris en fruitige witte wijn
  • 1 fles rijk en aromatische witte wijn
  • 1 fles sappige en fruitige rode wijn
  • 1 fles rijp en verfijnde rode wijn
  • 1 fles verleidelijk zoete dessertwijn
  • Instructieflyer hoe jullie zelf eenvoudig de wijnproeverij kunnen houden
  • Per wijn een uitgebreide wijnbeschrijving met wijn- en spijstips
  • 10 Placemats met daarop de geur- en smaakcirkel
  • Formulieren en pennen om eenvoudig proefnotities in te vullen

De box is geschikt voor maximaal 10 personen, hier wordt hij ook op samengesteld.

De wijnen komen direct van de wijnboer of importeur en zijn niet te koop in de supermarkt of bekende wijnwinkels. De Vinoloog van Wijnproeverijbox vindt daarbij typiciteit en authenticiteit van een wijn belangrijk. Daarnaast herkenbare aroma’s, mooie zuurgraad en wijnen die zorgen voor goed proefplezier!

Zo maak je kans

Wil jij samen met je moeder op wijnreis rond de wereld, maar dan aan jullie eigen keukentafel? Het enige wat jij hoeft te doen, is het onderstaande formulier invullen en je dingt mee om de hoofdprijs. Op moederdag maken we de winnaar bekend, dus doe snel mee!

Kans maken op meer heerlijke prijzen? Dat kan! Morgen om 09:00 komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw routine. Daarna is het duimen en afwachten!

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!