Monini & van Gogh

De natuur is het element dat Monini samen met Vincent van Gogh verenigt. Voor Monini vertegenwoordigt natuur het kostbaarste dat er kan zijn. Dat kan ook niet anders, gezien alle grondstoffen die ze al meer dan 100 jaar gebruiken voor hun olijfolie. Voor van Gogh is natuur bijna de absolute hoofdrolspeler in al zijn werken. Denk maar eens aan zonnebloemen, cipressen, bloementuinen, sterrenhemels en natuurlijk olijfgaarden.

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Limited editions

Ter gelegenheid van de tentoonstelling “Van Goghs Olijfgaarden” in het Van Gogh Museum in Amsterdam viert Monini Vincent van Gogh met een speciale limited edition van hun olijfolie. De speciale editie staat volledig in het teken van de natuur, geschilderd door deze grote kunstenaar. Het zelfportret begeleidt twee prachtige schilderijen, uiteraard gewijd aan olijfbomen en de natuur. Niet alleen als voeding voor het lichaam, maar ook als een bron van inspiratie voor de ziel. Want dat is wat Monini en Vincent van Gogh gemeen hebben.

Deze limited editions zijn vooralsnog alleen verkrijgbaar bij het Van Gogh Museum, dat maakt het natuurlijk extra bijzonder!

Monini olijfolieMonini olijfolieMonini

Maak nu kans op de limited editions van Monini olijfolie

Speciaal voor deze gelegenheid mogen we 5x een set met de drie verschillende blikjes olijfolie weggeven. Een must-have voor de verzamelaar, al is deze prijs natuurlijk voor iedereen die van goede olijfolie houdt. Meedoen is simpel, het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier invullen. De winactie loopt tot en met 25 april 2022.

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.