We schreven er al eerder over: de komst van de foodies kerstkoe. Boer Dirco van koopeenkoe.nl heeft een mooie koe voor ons uitgezocht. Deze koe graasde haar hele leven lekker in de wei bij een boer die goed voor haar zorgde. Ook jij kunt je op deze koe inschrijven en voor kerst een pakket ontvangen om thuis mee te koken!
Het vlees is echt puur 100% onbewerkt rundvlees. Ze gebruiken geen E-nummers, suiker, kleurstoffen, bind-, of conserveringsmiddelen. En het allerbelangrijkst: onze koe heeft jarenlang vrij en gelukkig geleefd en genoten van eigen gras bij een boer die van zijn koeien houdt, en dat proef je! Kies voor goed en duurzaam vlees op je bord. Hier lees je er meer over, of bekijk onderstaand filmpje.

Hoe werkt het?

Ga via deze link naar de website en bestel jouw eigen foodies kerstkoe-pakket. Begin december wordt de koe geslacht, waarna het vlees nog twee weken rijpt voordat het per koeltransport bij je wordt thuisbezorgd. Uiteraard zorgen wij in foodies december dan voor de lekkerste recepten met dit fijne rundvlees.
Alvast een voorproefje? Dit heerlijke kerstgerecht met vlees van onze foodies koe (Tournedos met madeirasaus en truffel) staat in ons dubbeldikke kerstnummer.
koopeenkoe

Win een vleespakket!

Uit alle bestellingen kiest Koop een Koe vijf winnaars die hun vleespakket gratis krijgen thuisbezorgd. Bestel nu en maak kans op een van deze gratis pakketten!
*In foodies juni (bestel ‘m hier na!) kun je op p. 60 en 61 het verhaal teruglezen van koopeenkoe.nl, waar je online lekker en eerlijk vlees bestelt van een koe die een goed leven achter de rug heeft.