Geen zin om in de kerstdrukte naar de supermarkt te gaan? Met deze innovatieve indoor moestuin, de PlantHome, kweek je thuis op een gemakkelijke manier je eigen gezonde groenten en kruiden. Zo heb je altijd genoeg verse producten in huis, zonder tussenkomst van boeren of winkels. Bij de PlantHome wordt een starterspakket geleverd met kweekbakjes, PlantCups en PlantPads. Deze laatste twee zijn de zaadjes waarmee gekweekt wordt.

PlantHome

Oud of jong, groene vingers of niet, het maakt niet uit! De PlantHome is gemakkelijk in gebruik. De kweekkas werkt op stroom en de kweekbakjes moeten gevuld worden met water en de bijgeleverde mineralen. Er wordt geen gebruik gemaakt van pesticiden of andere schadelijke chemicaliën. Own Greens wil mensen niet alleen mensen laten kennismaken met thuiskweken, maar ook voor een echte verandering in het voedselsysteem zorgen. Daarom is de PlantHome niet ontworpen om slechts een ‘leuke gadget’ te zijn, maar is geschikt om voor lange tijd te gebruiken. De PlantHome is gemaakt van stevig bamboe hout en heeft ingebouwde LED-verlichting, welke tenminste 8 tot 10 jaar meegaat. De kweekbakjes zijn gemaakt van bamboevezels en kunnen in de vaatwasser, waarna ze vervolgens herbruikt kunnen worden.

Zo maak je kans

Om kans te maken op een PlantHome van Own Greens t.w.v. € 129,95 hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 24 december de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

foodies christmas gifts 2021