Olie om eindeloos mee te bakken, dressen en dippen. Dat is de eersteklas, koudgeperste Italiaanse olijfolie van oLivery. Je kunt de olie loeiheet verwarmen zonder dat het gaat spetteren of walmen, wel zo fijn. Foodies mag vijf complete starterkits van oLivery weggeven. Lees snel verder om te ontdekken hoe je kans maakt met de winactie van oLivery!

Olijfolie door je brievenbus

Zelf proeven hoe lekker de olijfolie van oLivery is? Dat kan! Op de website van oLivery bestel je eenvoudig een starterkit en navullingen. In de starterkit zit een stijlvolle fles, 2x een verpakking met 450 ml extra vergine olijfolie en een schenktuitje. De luxe fles die je bij deze starterskit krijgt, is eenvoudig te (na)vullen. Er past precies een halve liter olijfolie in. Is de olijfolie op? Dan bestel je eenvoudig via de post een navulling. De navulverpakking kan in een klein brievenbusdoosje met de gewone post mee. Zo heb je altijd je favoriete olie in huis. Binnen 24 uur wordt ‘ie bij je thuisbezorgd. Dat is ouderwets lekkere olie, op een nieuwerwetse manier bezorgd.

De fles waarin de olie zit, is ontwikkeld met speciaal glas waardoor je olie tot twaalf maanden perfect op smaak blijft! De fles is gemaakt van ‘Violetglass’, een speciaal type glas dat schadelijke UV stralen reflecteert en goede stralen doorlaat. Een donkere fles is het beste voor de kwaliteit van de olie. Groente en fruit oxideert onder de invloed van bepaalde kleuren licht. Violet en infrarood remmen juist het verouderingsproces af. Het glas blokkeert alle stralen, behalve deze twee. Door dit speciale glas blijft de olijfolie minimaal 12 maanden perfect op smaak.

Zo maak je kans

Om kans te maken op één van de vijf oLivery starterkits t.w.v. € 27,99  hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten. De winactie loopt tot en met 12 juni 2022, de winnaars krijgen persoonlijk bericht.

(deze winactie is gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.