De dagen worden korter en hier op de redactie komen wij steeds moeilijker ons bed uit. Trakteer jezelf of een geliefde deze kerst op een goed ochtendhumeur door op te staan met de nieuwste wekkerradio van Teufel. Met de Radio One verheug je je ‘s avonds bij het wegdommelen al op de volgende ochtend. Door de sound van de radio stap je iedere ochtend met het juiste (dans)been uit bed.

Radio One

Wekkerradio’s hebben een slecht imago. Dat kan ook bij­na niet anders, want wie wil er nou door een vervelende alarmtoon – standje brandalarm – abrupt uit zij­n slaap worden gehaald? Of door een radiozender met een krakend geluid? Gelukkig is Teufel bezig om dat imago te verbeteren en voor goed geluid in de ochtend te zorgen. De Teufel Radio One verdient wat ons betreft een plek in je slaapkamer of in je keuken voor een swingende dag! Deze Radio One biedt zowel klassieke FM-radio als digitale radio via DAB+. Word je liever elke dag wakker met dezelfde playlist? Ook dat kan! Met je smartphone of tablet kan je uiteraard je favoriete muziek via bluetooth streamen. Alle belangrijke functies kunnen rechtstreeks worden bediend via knoppen aan de voorkant van de wekkerradio. Gebruikers kunnen kiezen tussen twee verschillende alarmen en een sleeptimer en tussen bluetooth, FM en DAB+.

Ook de alarmen zijn afzonderlijk instelbaar: eenmalig, dagelijks, weekdagen of weekends. De eenmalige alarmen kunnen voor een bepaalde datum worden ingesteld. Dat komt dus goed van pas als je een keertje bijzonder vroeg uit de veren moet voor bijvoorbeeld het kerstontbijt bij je schoonouders.

Zo maak je kans

Om kans te maken op een Teufel Radio One t.w.v. € 169,99 hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 24 december de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

foodies christmas gifts 2021