Thuistapsysteem in jouw huiskamer

Dit thuistapsysteem is ontworpen om samen thuis te genieten van een perfect getapt bier. De tapvaatjes bevatten 2 liter bier, ideaal om met meerdere mensen te delen. Na het aansluiten houdt The SUB het tapvat koud en klaar om te tappen.

Versgebrouwen van over de hele wereld

Inmiddels zijn er ruim 40 verschillende bieren verkrijgbaar voor op The SUB, waaronder Lagunitas, Delirium en Jopen. Dat betekent dat er genoeg te ontdekken valt en er veel opties zijn om bieren van The SUB te combineren met jouw gerechten.

Kleur bekennen

Kies je voor klassiek zwart, stijlvol grijs of liever uitgesproken rood? Laat weten welke kleur je wilt winnen en ontvang de kleur die bij je past.

Tapvaatjes en traybakes

Ga je met kerst voor een stijlvol getapt bier? Kies er een feestelijke traybake uit onze big Christmas Issue bij. Een goed gevulde bakplaat vol pittige falafel met tahinsaus en dukkah, gecombineerd met Gandolf IPA of zalm tandoori met raita en naanbrood gecombineerd met La Chouffe. Met als dessert een peer-gemberkoek met vanille-ijs.

Winactie

Winnen? Reageer vóór 19 december. The SUB wordt voor de kerstdagen naar de winnaar opgestuurd!

Meedoen aan deze winactie is niet meer mogelijk. De winnaars zijn Sebastiaan uit Enschede en Nelleke uit Krimpen aan den IJssel. Gefeliciteerd!

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.