Fritel goes outdoor! Met de zomer in aantocht beginnen wij al te watertanden bij het dromen over een heerlijke BBQ. Dankzij de elektrische barbecues van het Belgische Fritel kan je genieten van een heerlijke maaltijd, waar en wanneer je maar wil. In slechts een handomdraai kan je de BBQ zelfs omtoveren tot een tafelgrill die je het hele jaar door binnenshuis kan gebruiken. Je brengt dus letterlijk de zomer in huis, hoe fantastisch is dat?!

Fritel barbecue

Snel en makkelijk grillen

Heb je slechts een klein terras of een stadstuin? Dat is geen probleem voor de elektrische barbecue van Fritel. Dankzij het handige formaat kan werkelijk iedereen genieten van Fritels elektrische barbecue. Denk je bij barbecueën ook altijd aan die lange wachttijd vooraleer je een stukje vlees hebt? Met de nieuwe elektrische BBQ grill je in een mum van tijd een lekker stukje vlees, vis of groentjes. Zonder opwarmtijd, houtskool of gas. En wat nog belangrijker is: zonder opruim nadien! Zo zijn alle grillplaten vaatwasserbestendig.

Fritel barbecue

Ultiem gemak

De BBQ 3278 is door zijn uitzonderlijk stevige constructie en grote grilloppervlak een absolute must-have voor een uitgebreide grillsessie. De grillplaat bestaat uit gegoten aluminium en beschikt over een non stick coating. Bovendien zorgt het scharnierend deksel voor een unieke barbecuebeleving: makkelijk te bedienen, stofvrije opberging en perfecte gagnering. Dankzij de praktische wielen van de barbecue kan je hem letterlijk overal plaatsen en opbergen.

Zo maak je kans:

Wil jij één van deze prachtige elektrische barbecues winnen om jouw vader te verrassen? Plaats dan een foto van jouw vader of jullie samen op Instagram met de #foodiesvaderdag en vertel waarom je hem dit fantastische apparaat gunt. Doe je liever mee via Facebook? Plaats jouw foto dan in een reactie onder dit bericht en vertel waarom je hem graag deze barbecue cadeau wilt geven. Op vaderdag maken we de winnaar bekend, dus doe snel mee voor je te laat bent!