De mooiste prijzen met Foodies Vega Gifts

Met de Foodies Vega Gifts maak je kans op de lekkerste én leukste prijzen tijdens de Nationale Week Zonder Vlees. De hele week komt er elke ochtend om 8.00 uur een nieuwe winactie online. Van een prachtig kookboekenpakket tot een toffe workshop, alles komt voorbij!

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat moet je doen?

Om mee te dingen naar onze prachtige prijzen hoef je niet veel te doen. Surf tijdens de Nationale Week Zonder Vlees elke werkdag naar foodiesmagazine.nl/win en ontdek welke winactie er voor je klaar staat! Het enige wat je hoeft te doen is onder aan het bericht aangeven dat jij wel aanspraak wilt maken op de prijs. Vul elke dag het formulier in en maak kans op de mooiste prijzen met de Foodies Vega Gifts. En dan maar duimen draaien om te horen of jij in de prijzen bent gevallen! Maandag 13 maart maken we de winnaars bekend dus houd de website dan goed in de gaten!

Vega special

Krijg je geen genoeg van vegetarisch (of vegan) eten? Bestel dan nu de Vega Special van Foodies. In deze unieke uitgave halen we alles uit de kast om jou op verschillende manieren te inspireren om elke dag wat lekkers op tafel te zetten. Denk bijvoorbeeld aan een makkelijk instapklaar weekmenu met allemaal vegetarische favorieten, geven we vega-recepten uit één pan of binnen 30 minuten én laten we zien welke plantaardige zuivel er allemaal is en onderzoeken we hoe gezond dit is. Ook komen de leukste vega bloggers aan het woord en tippen we de fijnste plantaardige restaurants. Alleen in de Nationale Week Zonder Vlees is-ie nog te bestellen met gratis verzending!

Vega special

Pre-order

Vega special
€8,99

Lees ook: Pre-order de Foodies Vega special en ontvang ‘m als eerste!