Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Boska kaasmessen

GEWONNEN: 2x Boska kaasmessenset Mini Monaco+ Zwart

Advertentie

foodies telt af naar kerst met een eigen adventkalender. Van 30 november tot 24 december geven we elke dag een mooie prijs weg. Deze vrijdag de dertiende kan dus zomaar eens jouw geluksdag worden. Vandaag geven we een hele scherpe prijs weg. Jij maakt namelijk kans op de Boska kaasmessenset Mini Monaco+ Zwart ter waarde van 49,99 euro.

120 jaar ervaring

Als er één merk goede kaasmessen kan maken, dan is het Boska. Ruim 120 jaar geleden maakte smid Willem Bos zijn eerste kaasgereedschap voor professionals. Sinds het begin van dit millennium ontwerpt Boska ook Cheesewares voor thuisgebruik, zoals fonduesets, kaasplanken, kaasmessen en schaven. Sinds 2018 hebben ze naast tools voor kaas ook tools op optimaal te genieten van chocolade.

Boska kaasmessenset

De kaasmessenset Mini Monaco+ Zwart is een echte musthave en bevat vier kaasmessen: een smeermes, een mes met gaten in het lemmet, een mes met gevorkte punt en een Parmesan mes. Elk type is geperfectioneerd voor een ander type kaas, van verse tot harde en alles daartussenin.

Mini Monaco+ Zwart

De twee sets die wij vandaag weggeven, behoren tot de Monaco+ collectie. Deze collectie won zowel een Red Dot Design Award als een German Design Award. Zoals de naam al verklapt, betreft het compacte messen. De zwarte coating zorgt er, samen met het wafelpatroon, voor dat de kazen niet blijven plakken. Hierdoor zijn de messen ook gemakkelijk schoon te krijgen. Een sopje van warm water en afwasmiddel houdt jouw messen het mooist. Niets staat jouw heerlijke avondje nog in de weg. Meer weten? Neem dan een kijkje op de website van Boska.

Zo maak je kans

Deze prachtige messen veroverde al het hart van menig kaasliefhebber en misschien binnenkort ook wel dat van jou! Het enige wat jij hoeft te doen om te winnen, is het onderstaande formulier invullen. Dan ding je mee naar de hoofdprijs. Maandag trekken we al een winnaar, dus wees er snel bij!

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 09:00 komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. Daarna is het duimen en afwachten!

Meedoen aan deze winactie is niet meer mogelijk. De winnaars zijn Edwin uit Spijkenisse en Bert uit Zeist. Gefeliciteerd!

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

foodies adventskalender 2019

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!