Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Cover voor GEWONNEN: 2x Crafted ontbijtset van like. by Villeroy & Boch

GEWONNEN: 2x Crafted ontbijtset van like. by Villeroy & Boch

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies telt af naar kerst met een eigen adventkalender. Van 1 tot 23 december zetten we iedere dag een cadeau in de spotlight dat misschien wel in jouw handen terechtkomt. Vandaag hebben we een prijs waardoor je voortaan je dag op de stijlvolste manier begint. We geven 2x Crafted ontbijtset van like. by Villeroy & Boch t.w.v. € 54,90 weg.

Serveer je croissantjes, yoghurt met granola en ochtendkoffie in stijl dankzij de nieuwe Crafted collectie van like. bij Villeroy & Boch. Dit prachtige ontbijtservies heeft een verrassend frisse en moderne uitstraling. Elk product is uniek, vanwege het glazuur dat voor een andere tint of textuur zorgt. Ideaal voor trendy foodstyling of mooie tafeldecoraties en een musthave voor iedereen die zijn of haar creaties er nóg lekkerder uit wil laten zien. 

Kies je kleur

Het Crafted concept bestaat uit verschillende kopjes, borden, mokken en schalen in de twee kleuren Denim en Breeze. Zo heb je elk moment van de dag een geschikt servies. Combineer de twee kleuren met elkaar voor een mooi contrast of kies voor rust met één kleur. De producten hebben een aardewerk look, maar zijn gemaakt van hoogwaardig Premium Porselein. Één ontbijtset bestaat uit:

  • 2 x Crafted Breeze Bowl
  • 2 x Crafted Breeze Ontbijtbord
  • 2 x Crafted Breeze Beker met oor

Zo maak je kans

Om kans te maken op één van de twee prachtige Crafted ontbijtsets van like. by Villeroy & Boch t.w.v. € 54,90, hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 24 december de winnaar bekend maken!

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 09:00 komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

foodies adventskalender 2019

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!