Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Cover voor GEWONNEN: 2x Sieradenset van Lucardi

GEWONNEN: 2x Sieradenset van Lucardi

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies telt af naar kerst met een eigen adventkalender. Van 1 tot 23 december zetten we iedere dag een cadeau in de spotlight dat misschien wel in jouw handen terechtkomt. Vandaag hebben we een sprankelende prijs die jou laat stralen. We geven 2x een prachtig sieradenset van Lucardi t.w.v. €50 weg.

Net zo belangrijk als de perfecte jurk en goede schoenen, zijn je accessoires. Je maakt je outfit pas écht compleet met een mooie ketting en eyecatching oorbellen. Of misschien ga je wel voor verschillende ringen en een statement armparty? Wat je favoriete sieraad ook is, bij Lucardi shop je jouw nieuwe favoriete dames sierraden in verschillende materialen, zoals zilveren sierraden, goud en staal. Dat kan makkelijk via de webshop, maar je kunt ook tijdens openingstijden langskomen bij een winkel bij jou in de buurt voor persoonlijk advies of om je ogen even de kost te geven.

Time to shine!

Omdat Lucardi heel erg van houdt van de gezelligheid van de feestdagen, geven ze twee lezers van Foodies graag een cadeautje! Je maakt namelijk kans op de Moonlight Gemstone set met een ketting en een paar oorbellen. Deze mooie sieraden zijn gemaakt van het materiaal zilver óf zilver met een goldplating. Van iedere combinatie geven we één set weg zodat jij stralend het nieuwe jaar in gaat!

Zo maak je kans

Om kans te maken op één van de twee prachtige sieradensets van Lucardi t.w.v. €50, hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 24 december de winnaar bekend maken!

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 09:00 komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

foodies adventskalender 2019

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!