Heb jij lekkere (kerst)broodjes, cookies of een cake gemaakt? De Single Elly van Wesco houdt ze vers door de ventilatiegaatjes aan de achterkant, die zorgen voor een goede luchtcirculatie. Deze broodtrommel is een echt retro juweel in de keuken; door de ovale vorm en het decoratieve reliëf in de deksel doet het denken aan een item uit de jaren 50. Single Elly neemt, met haar formaat van 32 x 19 cm,  weinig plaats in op het aanrecht. Daardoor hou jij nog meer ruimte over voor je culinaire creaties of keukenaccessoires!

Kies je kleur

Single Elly is verkrijgbaar in mint, wit, zwart, rood, limegreen, almond, warm grey, cool grey, mat sand, mat cool grey, mat grafiet, mat wit en mat zwart. Kiezen wordt dus nog lastig met al die prachtige varianten. Wil je jezelf toch alvast wat (gezonde) keuzestress bezorgen? Kijk dan voor meer info op de website van Wesco.

Zo maak je kans

Om kans te maken op één van de drie prachtige broodtrommels ‘Single Elly’ van Wesco t.w.v. € 62,25, hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 24 december de winnaar bekend maken!

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 09:00 komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

foodies adventskalender 2019