Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
momento gusto

GEWONNEN: 3x €50 shoptegoed van Momento Gusto

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies telt af naar kerst met een eigen adventkalender. Van 1 tot 23 december zetten we iedere dag een nieuw cadeau in de spotlights dat misschien wel in jouw handen terechtkomt. Vandaag hebben we een fantastische prijs voor iedereen die dol is op de Italiaanse en mediterrane keuken. We geven 3x een waardebon t.w.v. 50 euro van webwinkel Momento Gusto weg.

Momento Gusto, een moment van smaak, is dé webshop voor specialiteiten uit Italië en het gebied rond de Middellandse Zee. Door tientallen jaren ervaring met de beste producenten uit de Mediterranee weten ze bij Momento Gusto exact waar ze de beste ingrediënten voor jouw pastagerecht of borrelplank vandaan kunnen halen.

Van pasta tot borrelplank

Van de beste pasta’s tot de meest smaakvolle olijven. En van de zachtste olijfolie tot de heerlijkste tapenades. Je vindt alles bij Momento Gusto. Italianen zijn meesters in het bereiden van eenvoudige gerechten. Eerlijk eten met slechts een paar ingrediënten. Die ingrediënten moeten dan wel perfect zijn. Momento Gusto legt de basis voor al je Italiaanse gerechten en je Spaanse tapasplank.

Bezoek de lokale markt vanuit huis

De extra vergine olijfolie van Colavita bijvoorbeeld is van superieure kwaliteit en net zo bruikbaar om in te bakken en braden als koud over een salade of als dip met wat zeezout voor je brood. De olie is ook verkrijgbaar met de subtiele smaken van basilicum, witte truffel, knoflook en citroen. Die laatste is heerlijk over de kip of over een frisse salade.

Bestellen is heel gemakkelijk. Met elke bestelling leg je een basis voor een geweldig Italiaans diner of een gezellige borrel. Je ingrediënten worden netjes verpakt geleverd en de bezorging is gratis boven de vijftig euro.

Zo maak je kans

Om kans te maken op een van de waardebonnen van 50 euro, hoef je alleen maar onderstaand formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 24 december de winnaar bekend maken!

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 09:00 komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

foodies adventskalender 2019

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!