Als je van magazines houdt, dan is Readly echt iets voor jou. Readly is een app waarmee je digitale magazines op je smartphone en tablet kunt lezen. De app geeft je toegang tot meer dan 5.000 nationale en internationale magazines. Een soort van Netflix, maar dan voor magazines.

Lees zoveel je wilt

Dit betekent ook dat er een groot scala aan nationale en internationale food magazines te lezen zijn! Ben je benieuwd welke gerechten de home chefs in Engeland, Duitsland en zelfs Australië momenteel kokkerellen? Dit kun je allemaal vinden in de Readly app.

Altijd en overal

Niet alleen de nieuwste uitgaves kun je via de app lezen, maar ook heb je digitaal toegang tot wel 90.000 oude nummers. Bovendien kan het hele gezin meelezen. Je kunt namelijk vijf profielen aanmaken, zodat iedereen kan genieten van zijn favoriete magazines. Om het nóg leuker te maken, krijg je als winnaar niet alleen één jaar lang gratis Readly, maar ook de prachtige Kindle fire HD8 e-reader, zodat je altijd en overal kunt lezen. Dit is een heerlijk kerstcadeau voor het hele gezin!

Zo maak je kans

Om kans te maken op één van de drie jaarabonnementen van Readly t.w.v. €119,88 + een Kindle fire HD8 e-reader, hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 24 december de winnaar bekend maken!

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 09:00 komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

foodies adventskalender 2019