Is jouw keuken toe aan een nieuwe look? Kijk je al jaren tegen dezelfde tegeltjes aan? En ben je die saaie glasplaat achter je fornuis nu toch echt wel zat? Geef je keuken een nieuwe uitstraling met je eigen trendy foto in full colour als achterwand.

Musthave voor je keuken

Om je keuken een frisse look te geven hoef je hem echt niet compleet te verbouwen. Een paar kleurrijke accessoires hier en daar en een fris spatscherm is al voldoende om jouw keuken om te toveren tot een modern paleis. Stal je mooiste kookboeken uit en wees niet bang om uit de band te springen met een te gekke print. Ga voor frisse kleuren zoals groen, geel en lila die passen bij marmer, haal wat mooie bloemen in huis en voilà!

Hoogwaardig materiaal

Het materiaal van de spatschermen, alu-dibond, is een sandwichplaat die aan beide zijden met een dunne laag aluminium is afgewerkt. Het materiaal kan tegen een stootje, maar ook de kleuren zijn duurzaam. Met de keukenachterwand van alu-dibond bescherm je de wand tegen vetspetters en opspattend water. Jouw foto wordt direct op het matte materiaal gedrukt. Hierdoor komen de kleuren op een bijzonder briljante manier door, maar heb je geen last van storende weerspiegelingen of reflectie. Deze prachtige foto op aluminium maakt van jouw keuken je favoriete plek in huis!

Zo maak je kans

Om kans te maken op één van de drie Pixum foto’s op aluminium ter waarde van maar liefst €129,99, hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 24 december de winnaar bekend maken!

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 09:00 komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

foodies adventskalender 2019