Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
Cover voor GEWONNEN: 5x een giftbox met natuurlijke limonadesiropen van Agropošta

GEWONNEN: 5x een giftbox met natuurlijke limonadesiropen van Agropošta

In samenwerking met Agropošta

Advertentie

Geniet jij deze zomer ook volop van de zon in je tuin of op je balkon? Dan ben je vast toe aan een lekker, verfrissend drankje. Agropošta weet wel raad met het stijgende kwik en heeft dé perfecte dorstlesser voor jou: heerlijke, natuurlijke limonadesiropen in jouw favoriete smaken. Zelf proberen? Foodies mag 5x een heerlijke giftbox met vijf smaken weggeven.

Handgeplukte ingrediënten

Agropošta is een familiebedrijf dat in 2011 is gestart met het produceren van biologische limonadesiropen. Het idee is ontstaan uit de liefde voor de natuur en de kennis van planten en fruit die binnen deze Kroatische familie steeds werd doorgegeven van generatie op generatie. En toegegeven: waar je liefde in stopt, komt liefde uit. Een hele hoop. Plus een verrassende smaakexplosie, in dit geval. De ingrediënten worden met de hand geplukt door de familie Svaic en vervolgens met veel liefde en passie op ambachtelijke wijze verwerkt tot siroop. Wil je meer informatie over het verhaal achter Agropošta? Kijk dan op de website van Agropošta.

Dit zit er in jouw giftbox

Agropošta betekent letterlijk  ‘Post uit de natuur’. Mooi toch? Want wie wil er nou geen 100% natuurlijke limonade drinken die met liefde en zorg bereid is? Eigenlijk zijn het dus gewoon vloeibare liefdesbrieven en jij krijg er maar liefst vijf opgestuurd als je wint:

  • Framboos
    Denk je een heerlijke zoete framboos in je mond te stoppen, blijkt ‘ie nog zuur! Juist, en dit scenario willen we dus voorkomen. Door de continentale warme dagen in het gebied zijn onze handgeplukte frambozen mierzoet, maar fris tegelijkertijd.
  • Munt
    De kruizemunt om precies te zijn. En daar hebben we een reden voor. De smaak is uitgesproken, maar niet té. De blaadjes worden met de hand geplukt, net voordat de plant gaat bloeien. Op dat moment zijn de smaken namelijk optimaal en dat proef je.
  • Vlierbloesem
    Vlierbloesem is al eeuwenlang een mooie smaakmaker. Precies de reden waarom we daar gebruik van wilden maken. Het type vlierbloesem waar Agropošta gebruik van maakt, betreft alleen de meest verse bloesem. Dan zijn de aroma’s op een hoogtepunt.
  • Salie
    Een smaakexplosie van jonge, wilde saliebloemen die precies worden geplukt als de knop een bloem wordt. Op dat moment laat de plant namelijk de meeste geur los en dus de meeste smaken.
  • Lavendel
    Ken jij de biologische Lavandula Angustifolia plant al? Nee? Na het proeven van onze Lavendel Limonade wil je niet meer anders. De smaak van de gebruikte bloem is zacht en mild en daarom perfect voor een dorstig moment.

Zo maak je kans

Wil jij zo’n heerlijke vloeibare liefdesbrief winnen? Vul dan onderstaand formulier in en je maakt direct kans op één van de vijf giftboxen. Over twee weken maken we de gelukkige winnaars bekend.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!