De lekkerste vegetarische (zoete) gerechten maak jij met de producten van Smaakt. Wat dacht je van bakken met boekweitpannenkoekenmix, broodmix met Italiaanse kruiden of kokosmeel?

Foodies Vega Special

Meer vega?

Foodies Vega Special
€8,99

Smaakt: 100% biologisch

Bij Smaakt geloven ze dat kennis- en inspiratiedeling over voeding een belangrijke bijdrage levert aan het maken van een bewuste keuze over wat je als mens eet. Een keuze met impact voor jezelf, voor jouw omgeving en de toekomst. Daarnaast zijn al hun producten 100% biologisch. Proberen? Win een vegetarisch bakpakket van Smaakt t.w.v. € 100,- en ontdek de verschillende producten!

Amandelcake met kwark, blauwe bessen en kokos

Wij maakten eerder al een onweerstaanbare amandelcake met kwark, blauwe bessen en kokos. Win jij het pakket van Smaakt? Dan kun je meteen een aantal ingrediënten van de lijst afstrepen én je voorraadkast aanvullen.

Amandelcake met kwark, blauwe bessen en kokos

> naar het recept voor onweerstaanbare amandelcake met kwark, blauwe bessen en kokos

Zo maak je kans

Om kans te maken op het vegetarische bakpakket van Smaakt t.w.v. € 100,- hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 15 maart de winnaar bekend maken!

(deze winactie is gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine.