Thee is één van de populairste dranken ter wereld. In bijna elk land wordt het gedronken, maar wel op verschillende manieren en met eigen tradities. Bredemeijer® heeft een ruim assortiment aan theepotten, geïnspireerd op de theerituelen vanuit de hele wereld.

Je eigen theeceremonie

In Azië kennen ze verschillende theeceremonies en is thee drinken een bijzonder ritueel. Met de Giftset Chengdu van Bredemeijer creëer je je eigen theeceremonie bij jouw thuis. De theepot heeft een inhoud van 1 liter en is gemaakt van hoogwaardig gietijzer. Naast de theepot, bevat de giftset ook vier theekopjes. De eigentijdse theekopjes hebben een luxe uitstraling door de combinatie van glanzend en mat zwart porselein. De theepot en kopjes zijn verpakt in een luxe bamboe geschenkdoos. Leuk om als cadeau weg te geven en om te krijgen.

Zo maak je kans

Om kans te maken op de prachtige Bredemeijer Giftset Chengdu met 4 porseleinen mokken t.w.v. € 79,95, hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 24 december de winnaar bekend maken!

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 09:00 komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

foodies adventskalender 2019