Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
feestelijke borrelplank coop

GEWONNEN: 3x een complete borrelplank van Coop Supermarkten

In samenwerking met Coop Supermarkten
Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Een filmavond, feestje of VrijMiBo, er is altijd wel een goede reden om een borrel te organiseren. Want een goedgevulde borrelplank vol heerlijke hapjes staat gelijk aan genieten. Heb jij binnenkort wat te vieren? Lees dan snel verder want wij mogen samen met Coop Supermarkten een complete borrelplank weggeven!

De complete borrelplank

Je hebt ze de afgelopen tijd vast wel voorbij zien komen: onze artikelen vol toffe inspiratie voor verschillende soorten borrels. Bijvoorbeeld de borrelplank voor de VrijMiBo, de feestelijke borrelplank en de ultieme borrelplank voor een filmavond. Dat smaakt natuurlijk naar meer! Want wat is er nou leuker dan je vrienden en familie uit te nodigen om samen te genieten van een heerlijke borrelplank? Ter inspiratie delen wij onze favoriete recepten om tijdens de borrel op tafel te zetten. Wil jij deze heerlijke hapjes op een prachtige plank en met het juiste servies, bestek en bijpassende glazen en accessoires serveren? Lees dan snel verder om erachter te komen hoe jij kans maakt op een van de drie complete borrelplanken!

Iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Ciabatta met tapasbrie, rode ui en tomatentapenade

Deze ciabatta met tapasbrie, rode ui en tomatentapenade is het ultieme comfortfood. Doordat je het hapje in de oven bakt, is ‘ie nog lekker warm en dat past helemaal bij de knusse sfeer van een filmavond!

> naar het recept: ciabatta met tapasbrie, rode ui en tomatentapenade uit de oven

Borrelen met coop filmavond

Meloen & serrano-roomkaasrolletjes in shotglaasjes

Bij het zien van de meloen & serrano-roomkaasrolletjes in shotglaasjes zal niemand verwachten dat je deze hapjes in een handomdraai hebt gemaakt. Ze zijn smaakvol én snel en daarom perfect voor de VrijMiBo. Probeer maar!

> naar het recept: meloen & serrano-roomkaasrolletjes in shotglaasjes met hot sauce en bieslook

vrijmibo

Komkommerhapjes met krab-surimisalade en sesamzaad

Deze komkommerhapjes met krab-surimisalade en sesamzaad zijn stijlvol, smaakvol én snel! Wanneer je deze snack op tafel zet bij een feestelijke borrel is succes gegarandeerd.

> naar het recept: komkommerhapjes met krab-surimisalade en sesamzaad

feestelijke borrelplank coop

WIN: complete borrelplank

Zo’n complete borrelplank ziet er toch fantastisch uit? Wij snappen maar al te goed dat je die gelijk op tafel wilt zetten. Goed nieuws! Samen met Coop Supermarkten mogen wij de borrelsettings weggeven zodat jij zelf een borrelplank voor de VrijMiBo, een feestelijke borrelplank of de ultieme borrelplank voor een filmavond kan samenstellen. De winnaars van deze drie borrelsettings ontvangen elk een box met de aankleding die onze stylist voor de gekozen borrelsetting heeft gebruikt en een cadeaukaart van Coop Supermarkten t.w.v. € 50,- zodat jij zelf wat lekkers kan uitzoeken om op de plank te serveren. Meedoen? Bekijk snel onderstaande post op Instagram, laat voor 4 november 2022 met een reactie weten welke borrelplank je wilt winnen en maak kans!

Lees ook: De beste tips om thuis een onvergetelijke borrel te organiseren

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!