Foodies Vega Special

Meer vega?

Foodies Vega Special
€8,99

Met de siroop van CURCUM maak je van elke drank of gerecht een origineel geur-en-smaak wonder. De siroop is geheel plantaardig en wordt gemaakt met agave, kurkuma en gember. De smaak laat zich het beste omschrijven als kruidig, bloemig en lekker zoet.

curcum

Prikkel je zintuigen!

Wordt CURCUM siroop het geheime ingrediënt in al je bakrecepten? Of wil jij juist heerlijk wakker worden met CURCUM in je thee, smoothie of allerlei gezonde vegan ontbijt gerechten? Ook bij een feestje steel de show, want met de siroop maak je de leukste cocktails, bruiswaters en overige drank creaties voor je gasten! De siroop is eenvoudig te gebruiken. Je mixt ‘m naar smaak met bruiswater, warm water of voeg het toe aan je favoriete drank of gerecht. De mogelijkheden zijn eindeloos! Voor inspiratie kan je een kijkje nemen op de Facebook– of Instagram pagina van CURCUM. Hierop plaatsen ze leuke recepten met foto’s gemaakt door o.a. Sonja Boerenkamp en andere inspirerende foodbloggers.

CurcumAppelflapjes

Zo maak je kans

Om kans te maken op één van de drie flessen met CURCUM siroop (700 ml) t.w.v. € 29,95, hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 15 maart de winnaars bekend maken!

(deze winactie is gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine.