Bij BUMI, een Amsterdams biologisch voedingsmerk, zijn ze helemaal weg van tempeh en seitan. Al zijn deze eiwitrijke lekkernijen geliefd in Azië, in Europa zijn ze relatief onbekend gebleven. BUMI brengt daar graag verandering in!

Foodies Vega Special

Meer vega?

Foodies Vega Special
€8,99

Het moois van de aarde

BUMI is in 2016 gestart door goede vrienden Daan en Florian. Hun missie is om de harmonie tussen mens, dier en natuur te versterken door bij te dragen aan een divers, gezond en duurzaam aanbod van plantaardige eiwitrijke producten. Het merk is een ode aan al het moois dat uit de aarde groeit.

Florian & Daan bumi

Not your average vleesvervanger

Het aanbod aan plantaardige eiwitrijke producten groeit hard, vooral vleesimitaties schieten als paddenstoelen uit de grond. Maar BUMI doet het net even anders door traditionele eiwitrijke producten zoals tempeh en seitan te maken. Vol natuurlijke ingrediënten en zonder ingewikkelde processen. Zo wordt tempeh bijvoorbeeld gemaakt van gefermenteerde bonen. Het eindresultaat is een heerlijk voedzaam product waar je alle kanten mee op kan in de keuken. Want het is niet helemaal niet lastig om met tempeh of seitan te koken. Met het smakelijke en eigentijdse assortiment van BUMI zet jij gemakkelijk de lekkerste vega(n) maaltijden op tafel. Kies uit verschillende smaken, allemaal op basis van natuurlijke kruiden en specerijen: van een Mexicaans gekruide tempeh voor je favoriete tortilla’s tot een Aziatisch gekruide pulled seitan voor een lekkere vegan rendang. Alle producten zijn ready-to-eat, zonder dat dit ten koste gaat van de voedingswaarde.

bumi

Zo maak je kans

Benieuwd naar de producten? Lees dan snel verder. Want wij mogen iemand blij maken met twee pakketten vol met het volledige BUMI assortiment; elk pakket bevat 3 tempeh en 4 seitan varianten. Zo kun je zelf volop genieten én een pakket cadeau geven aan iemand die je ook een box vol plantaardige goodness gunt. Sharing is caring! Om 1x kans te maken op tweemaal een BUMI pakket met het gehele assortiment hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 15 maart de winnaar bekend maken!

(deze winactie is gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine.