FLUÈRE betekend ‘flow’ in het Latijn en symboliseert de golvende dynamiek van het leven en de spirits zelf. Bij FLUÈRE staan ze voor bewust en mindful genieten, zonder compromis aan de smaak. De stijlvolle spirits zijn volwaardige alternatieven voor (thuis) bartenders, ontwikkeld met een pure focus op smaak. Perfect voor tijdens je Dry January, maar ook voor alle maanden daarna!

De zorgvuldig geselecteerde botanicals worden apart van elkaar gedistilleerd via het innovatieve proces van hydro-stoomdistillatie, om de allerbeste smaken uit de pitten, zaden, schillen en bladen te halen. De etherische oliën van de gedistilleerde botanicals worden samen met natuurlijke extracten geblend en vormen de basis voor de drie varianten van FLUÈRE: FLUÈRE Original, FLUÈRE Raspberry en FLUÈRE Spiced Cane Dark Roast.

Dit kun je winnen

FLUÈRE is hét alcoholvrije alternatieven voor kruidige, fruitige of donkere spirits in longdrinks en cocktails. Oftewel: de smaakbeleving van alcohol, zonder de alcohol. Jij maakt kans op een pakket met daarin de FLUÈRE Original en de FLUÈRE Raspberry.

FLUÈRE Original: werd gelanceerd in 2017 en is inmiddels verkrijgbaar in 28 landen wereldwijd. De drank bevat een floraal en verfrissend smaakprofiel met een blend van botanicals als jeneverbes uit de Himalaya, lavendel uit de Franse Provence, Mediterrane citroenzeste en koriander uit Casablanca. Gebalanceerd en complex, met een stevige bite in de afdronk.

Het karakter van de spirit komt optimaal tot zijn recht in de FLUÈRE Gimlet. Schenk voor deze cocktail 60 ml FLUÈRE Original, 20 ml Rose’s Lime Cordial en 5 ml vers limoensap in een mixingglas gevuld met ijs. Roer, schenk uit en zeef in een voorgekoeld Nick & Nora of coupeglas. Garneer met een cocktailkers in het glas.

                                 

FLUÈRE Raspberry: barst van frisse, lichtzoete smaken van gedistilleerde frambozen en botanicals. Soepel, zacht, complex en gebalanceerd: mix deze fruitige smaaksensatie met diepgang en tintelende afdronk met tonic of een frisse FLUÈRE Raspberry Collins. Zelf proberen? Dat kan! Shake 60 ml FLUÈRE Raspberry, 25 ml vers citroensap en 20 ml suikersiroop een cocktailshaker gevuld met ijs. Zeef en schenk uit in een Collins-glas gevuld met ijs. Top af met sodawater (100-120 ml), roer kort en garneer met verse munt en een verse framboos.

Wil je nóg meer inspiratie voor lekkere, alcoholvrije drankjes? Kijk dan op de website van FLUÈRE.

Zo maak je kans

Met wie wil jij van deze alcoholvrije mixdrankjes genieten en waarom? Vertel ons met wie jij het liefst onbezorgd wil genieten onder deze post op Facebook of onder deze post op Instagram en maak kans op dit heerlijke alcoholvrije cocktailpakket van FLUÈRE. Waar wacht je nog op?