Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Lindenhoff borrelbox

GEWONNEN: Een heerlijk borrelpakket van Lindenhoff

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies telt af naar kerst met een eigen adventkalender. Van 1 tot 23 december zetten we iedere dag een cadeau in de spotlight dat misschien wel in jouw handen terechtkomt. Vandaag hebben we een hele smakelijke prijs. We geven dé Lindenhoff x Foodies borrelbox t.w.v. ruim € 100,- weg.

Het is borreltijd! Verzamel de lekkerste hapjes, goede wijnen en je favoriete mensen voor een borrel met een hoofdletter B. Met de ingrediënten van Lindenhoff ga je thuis aan tafel als in een restaurant. Bij deze boerderijwinkel in Baambrugge en op de website van Lindenhoff vind je ambachtelijke producten geproduceerd met passie en authentieke smaak om van te smullen. Alle verse seizoensproducten, prachtig vlees van oorspronkelijk rassen en rauwmelkse boerenkazen worden met veel zorg verbouwd en gemaakt met aandacht voor dier, mens en aarde.

Genieten van de allerlekkerste producten

Ieder product in het assortiment is geselecteerd omdat het de best smakende is in zijn soort. Wat in 1989 als hobby begon, is uitgegroeid tot een gepassioneerd familiebedrijf met veel bevriende boeren, tuinders, telers en topchefs. Van een gezellige borrel geniet je het meest wanneer je samen bent met mensen die je lief zijn. Maar dat de borrel pas echt compleet is met heerlijke hapjes en gerechten om te delen, weten we als geen ander. Misschien niet in hetzelfde huis en op afstand van elkaar. Maar wel tegelijkertijd genieten – dezelfde smaak proeven en de ervaring delen!

Dit zit er in de borrelbox

Win de Lindenhoff x Foodies borrelbox met daarin alle ingrediënten die nodig zijn om een geweldige tartaar van geroosterde biet met appelkappertjes en burrata op tafel te toveren. Een rilette van warmgerookte zalm luchtig geklopt en lekker fris door citroen met versafgebakken brood. En om het feest compleet te maken, een ossenhaascarpaccio met citroenmayonaise en geschaafde, stevige geitenkaas. Wil jij deze rilette, tartaar en carpaccio ook graag klaarmaken voor een uitgebreide fijne borrelmiddag of cadeau geven aan iemand? Doe dan nu mee!

Zo maak je kans

Om kans te maken op de Lindenhoff x Foodies borrelbox t.w.v. ruim €100, hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 24 december de winnaar bekend maken!

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 09:00 komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

foodies adventskalender 2019

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!