WINNAAR // Stephanie Dekker

De allerlekkerste chocolade om niet te delen

Hands Off My Chocolate maakt sinds 2013 de allerlekkerste, eerlijke, Belgische chocolade. Wij vinden dat iedereen meer van die kleine genietmomenten verdient. Helemaal alleen voor jezelf. Want wat is er fijner dan na een drukke dag op de bank kruipen met een kop koffie of thee en een stuk chocolade? Dit is jouw moment!
Daarom maken we de allerlekkerste chocoladerepen van de wereld voor jou*. De reep bestaat uit 14 overheerlijke chocoladerondjes die perfect in je mond passen en makkelijk zijn af te breken. En het allerbelangrijkste: op elk rondje staat jouw naam (‘mine’), want deze reep is te lekker om te delen. Dus hands off my chocolate!
Jij maakt kans om een jaar lang elke week een reep chocolade te winnen, dat zijn maar liefst 52 repen! Vul snel het formulier in en vertel waarom jij deze heerlijke prijs wil winnen en maak kans.
* Onze reep Crispy Cookie Caramel & Sea Salt is door het iTQi bekroond met een Superior Taste Award. Daar zijn we trots op (en krijgen we trek van ;-)).
win chocolade
*De deelname is helaas gesloten, wij zijn nu druk bezig om de leukste reactie uit te kiezen. De prijswinnaar zal uiterlijk binnen twee weken per e-mail en op Facebook op de hoogte worden gesteld. Over de uitslag van de acties kan niet worden gecorrespondeerd.