Het eerste terrasjesmoment is alweer achter de rug. De zon scheen, de vogeltjes floten, de winter was voorbij. Officieel. Want sterren, data en tijdsberekeningen hebben daar wat mij betreft niets mee te maken. Wanneer je voor het eerst na een lange winter weer op een terrasje hebt gezeten, is de lente echt begonnen. Elke sneeuwvlok erna is moeilijk te incasseren.Terug naar de glühwein is geen optie meer, maar een kopje thee kan ook troost bieden.

Speciaal daarom hebben we in deze koude dagen samen met Vrouwtje Theelepel besloten drie theepakketten weg te geven. Een lekker verwenpakket met daarin een theepot (12 kops) een pakje T-sacs en een zakje losse thee. En om iedereen een beetje extra op te vrolijken, mogen jullie zelf de kleur van de theepot kiezen! Een zonnig geel potje, rood van tulpen in de lente of blauw van de onbewolkte sneeuwvrije lucht. Zo kun je er ook deze laatste koude dagen nog even tegenaan.

Reageer voor woensdag 20 maart op dit bericht om kans te maken op deze prijs en laat ons weten waarom je dit pakket goed kunt gebruiken en welke kleur je zou willen hebben.

Kun je niet zo lang wachten en wil je zelf alvast een theepakketje samenstellen? Vrouwtje Theelepel heeft een website waarop je meer dan vijftig soorten losse thee en verkoopt daarnaast ook verschillende thee-accessoires waaronder deze vrolijke theepotten, maar ook theeblikken en T-Sacs om handig losse thee te kunnen laten trekken in een pot of kopje.