Plug, Cook & Dine! 
Deze vrijstaande ETNA KIV264RVS kookplaat van 60 cm wordt geleverd met een stekker en kun je direct aansluiten op een gewoon stopcontact. Geen moeilijk gedoe: je kunt snel aan de slag met het bereiden van de allerlekkerste maaltijden.

Een echte eyecatcher

Dat is niet het enige. Als je kiest voor de ETNA KIV264RVS kookplaat, haal je een kwaliteitskookplaat in een strak RVS design frame in huis. Het vermogen van de vier kookzones is in te stellen op 10 standen inclusief boostfunctie. In combinatie met de sliderbediening per zone biedt deze musthave optimaal gebruiksgemak.

Slimme kookplaat

Dankzij het Virtual Pan Support Design kun je precies zien waar je de pan moet plaatsen zodat je optimaal gebruik kunt maken van het vermogen in de zone. Door functies als de restwarmte-indicatie, panherkenning, kookduurbegrenzing en een kinderslot hoef je je geen zorgen te maken. Ook is de kookplaat uitgerust met een timerfunctie: stel in hoe lang je pasta of groenten moeten koken en je hebt hier vervolgens geen omkijken meer naar.

Speciale functies

Maar dat is nog niet het enige: de ETNA KIV264RVS kan nog meer. Dankzij de warmhoud- en pauze functie wordt het bereiden van je favoriete gerecht pas echt een makkie. De warmhoudfunctie houdt de inhoud van de pan op een constante temperatuur van 70˚C totdat het opgediend kan worden. Hierdoor behoud je heerlijke maaltijd haar smaak en kan je hem opdienen met de juiste temperatuur. De pauzefunctie biedt uitkomst op momenten dat je per ongeluk iets over laat koken of als er onverwachts iemand aanbelt. Met één druk op de knop zet je de kookplaat op pauze tot je weer aan de slag kunt. Hoe ideaal is dat?

Zo maak je kans

Om kans te maken op de ETNA Vrijstaande inductiekookplaat t.w.v. € 499, hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 24 december de winnaar bekend maken!

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 09:00 komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

foodies adventskalender 2019