Fiorito bonbons

Trakteer jezelf (of iemand anders) op heerlijke bonbons met een vulling van Fiorito Limoncello. De citroenlikeur is ambachtelijk gemaakt door de broers Benno en Franco Fiorito, die het recept hiervoor kregen van hun Italiaanse familie. Bovendien hoeft er minder suiker toegevoegd te worden omdat de Siciliaanse citroenen met de hand worden geschild. Daarnaast is de smaak zijdezacht, puur én ook nog eens elegant. Kortom; daarom zijn deze bonbons om je vingers bij af te likken wat ons betreft.

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Bonbons met limoncello én meer

Chocolatier Mats Smit creëerde deze overheerlijke bonbons met in het bijzonder Fiorito Limoncello, want limoncello en chocolade zijn een heerlijke combinatie. In een stijlvolle cadeauverpakking krijg je vier bonbons met een vulling van limoncello en ook vier bonbons met limoncello-crunch-vulling. Heerlijk voor bij de koffie, maar ook als afsluiter van een feestelijk diner. De bonbons zijn ook perfect als cadeau voor echte limoncellofans.

Naast de heerlijke bonbons ontvang je ook nog unieke borrelglaasjes van Fiorito, een serveerplankje én een mooie pet. Zo kun je de bonbons helemaal in stijl serveren. En laten we eerlijk zijn, wie wil dat nou niet?

Zo maak je kans

Wil jij één van de vijf pakketten van Fiorito (met de bonbons t.w.v. € 13,50) winnen? Het enige wat jij hoeft te doen, is het onderstaande formulier invullen. Daarna is het duimen en ook afwachten tot we op 13 juni 2023 de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Fiorito spritz

Lees ook: