Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Cover voor MOEDERDAGWINACTIE: fotografieset van Bresser

MOEDERDAGWINACTIE: fotografieset van Bresser

Advertentie

Jouw moeder staat altijd voor je klaar: ze komt je halen als je auto stuk is, past op de kinderen en de gezamenlijke etentjes zijn nog altijd een feest. De hoogste tijd om jouw moeder op 10 mei extra in het zonnetje te zetten. Het leukste? Misschien helpt foodies jou dit jaar wel aan een prachtig cadeau. Vandaag maak je kans op een prachtig fotografiepakket van Bresser, bestaande uit een Flat Lay en een Pocket Light. Benieuwd hoe? Lees snel verder!

BRESSER Flat Lay

Je kent ze vast wel, van die foto’s die recht van boven zijn genomen. Van foodfoto’s of tot een paar spulletjes nonchalant op een tafel. Voor iedere fotograferende moeder is dit dan ook hét perfecte cadeau. Met deze gave prints worden haar foto’s naar een hoger niveau getild. De Bresser flat lay achtergronden zorgen voor een perfecte ondergrond of achtergrond voor je foto’s. De borden reflecteren niet en zijn haarscherp. Dat is nog niet het enige, want op een simpele manier creëer je veel sfeer. Gebruik de borden bijvoorbeeld voor flat lay foto’s, als achtergrond of maak een combinatie van beide.

De borden zijn verkrijgbaar in twee formaten (40×40 centimeter en 60×60 centimeter) en verkrijgbaar in 25 verschillende prints. Bekijk ze allemaal op de website van Bresser en kies alvast degene uit die jij graag wil winnen. Je mag er namelijk zelf een uitkiezen!

BRESSER Pocket Light 9W

De Bresser Pocket Light 9W is een echte musthave voor iedereen die gek is op het maken van foto’s en video’s! Het is een LED lamp bestaande uit 96 SMD LED-diodes met een traploos instelbare kleurtemperatuur van 3200-5600K (24-stappen). De helderheid is traploos van 10% naar 100% in te stellen met een brede 120°-bundelhoek die 800 Lumen levert.

Door het kleine, compacte formaat past de lamp eenvoudig in uw broekzak of tas. De lamp weegt maar 240 gram, ideaal voor onderweg dus. Ondanks zijn compacte formaat is de lamp van zeer hoogwaardig kwaliteit. Met een CRI-waarde van boven de 95 krijgt u correcte kleurweergave in foto’s en video. Bovendien is de lamp uitgevoerd met twee 1/4“-20 universele statiefaansluitingen. Daarnaast kan deze ook als powerbank worden gebruikt! De set wordt zeer compleet geleverd en daardoor breed inzetbaar voor camera en smartphone gebruikers. Meer informatie over deze musthave vind je op de website van Bresser.

Zo maak je kans

Wil jij dit mooie fotografiepakket van Bresser ter waarde van €121,95 winnen? Het enige wat jij hoeft te doen, is het onderstaande formulier invullen en je dingt mee om de hoofdprijs. Op moederdag maken we de winnaar bekend, dus doe snel mee!

Kans maken op meer heerlijke prijzen? Dat kan! Morgen om 09:00 komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. Daarna is het duimen en afwachten!

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!