Indiase kookcursus

De Indiase keuken draait vooral om ontzettend veel verschillende Indiase kruiden en specerijen. Hoe gebruik je deze eigenlijk in diverse gerechten? Tijdens de Indiase kookcursus leer je alles over deze kruiden en specerijen. Denk bijvoorbeeld aan korianderpoeder, komijnzaad, kurkumapoeder, garam masala, mosterdzaad en asafetida. Maar ook chaat masala en nog veel meer. In de basiscursus krijg je letterlijk een kijkje in de Indiase keuken. Zo leer je bijvoorbeeld alles over Indiase drankjes, chutneys en brood. Diverse hoofdgerechten komen natuurlijk ook aan bod.

Indiase kookcursus

Zelf de keuken in

Samen koken met bijvoorbeeld collega’s, vrienden of familie? S&M Indian Cuisine biedt diverse workshops aan waarin je uiteraard alles leert over de Indiase keuken. In een paar uur tijd maak je onder professionele begeleiding een aantal traditionele recepten. Aan het eind van de Indiase kookcursus krijg je ook nog eens een uitgebreid receptenboek mee naar huis.

Winactie

Lijkt je dit wat? Dat is mooi! Je maakt nu namelijk kans op een geheel verzorgde Indiase kookcursus voor één persoon t.w.v. € 85,-. Je krijgt niet alleen les, de workshop is ook nog eens inclusief ingrediënten. Daarnaast ontvang je een heerlijk kookboek met authentiek Indiase recepten. De locatie voor de kookcursus is Amsterdam. Daarnaast mogen we ook nog een korting van 25% weggeven aan iemand. Zo maak je dus kans op twee prijzen!

Meedoen met de winactie voor de Indiase kookcursus t.w.v. € 85,-? Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier invullen. De winactie loopt tot en met 7 februari 2022.

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

(winactie gesloten)

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.