Win kaarten voor de live kookworkshop van Yotam Ottolenghi & Noor Murad

Vraag een foodie wie zijn favoriete chef is en de meeste foodies zullen met ‘Ottolenghi’ antwoorden. Samen met zijn team produceert de Israëlisch-Britse chef de meest geweldige recepten én kookboeken. Noor Murad is een van de getalenteerde koks uit de Ottolenghi Test Kitchen. Samen met ‘the big Y’ – zoals de testkitchers Ottolenghi noemen – zijn zij een gouden duo. In hun tweede gezamenlijke boek “Ottolenghi’s Test Kitchen Extra lekker” laat het tweetal zien hoe je op indrukwekkende wijze van een doordeweeks gerecht iets bijzonders maakt. Een heerlijke harissaboter voor over gestoomde groenten of een tamarindedressing bij een gebakken biefstuk. De magie zit ‘m in de ‘Ottolenghi-twist’, een keuze voor ingrediënten die elke maaltijd laat stralen. Wil jij die kunst ook in de vingers krijgen? Lees dan snel verder en win kaarten voor de live kookworkshop van Yotam Ottolenghi & Noor Murad!

Iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Workshop

Op dinsdagmiddag 8 november 2022 organiseert Foodies Magazine in samenwerking met Fontaine Uitgevers een live kookworkshop in De Kookfabriek in Amsterdam. Deze middag ga jij samen met Yotam en Noor drie gerechten uit hun nieuwste boek “Ottolenghi’s Test Kitchen Extra lekker” koken. Ook vindt er een interview met het tweetal plaats én is er die middag alle tijd om jouw kookvragen te stellen en jouw boek te laten signeren. Kortom: dit event mag je niet missen.

Wat: live kookworkshop met Yotam Ottolenghi & Noor Murad

Waar: De Kookfabriek in Amsterdam

Wanneer: dinsdag 8 november 2022

Tijd: 13.00 – 17.00 uur

Win kaarten voor de kookworkshop van Yotam Ottolenghi & Noor Murad

De live kookworkshop is ondertussen stijf uitverkocht, maar wees niet getreurd! We hebben 2x twee kaarten achter de hand gehouden, met deze winactie maak je kans op de allerlaatste kaarten. Is het jouw droom om samen met Yotam Ottolenghi & Noor Murad in de keuken te staan? Doe dan snel mee met onze winactie en maak kans.

Het enige wat je hoeft te doen is het onderstaande formulier invullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we de winnaar bekend maken. De winactie loopt tot en met 1 november 2022.

(deze winactie is gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

win kaarten kookworkshop ottolenghi

Foto: Elena Heatherwick

Lees ook: