Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
Kenwood kMix-keukenmachine

MOEDERDAGWINACTIE: Kenwood kMix-keukenmachine

Advertentie

Jouw moeder staat altijd voor je klaar: ze komt je halen als je auto stuk is, past op de kinderen en de gezamenlijke etentjes zijn nog altijd een feest. De hoogste tijd om jouw moeder op 10 mei extra in het zonnetje te zetten. Het leukste? Misschien helpt foodies jou dit jaar wel aan een prachtig cadeau. Vandaag maak je kans op een prijs waar ze altijd al van droomde: de Kenwood kMix-keukenmachine. Benieuwd hoe? Lees snel verder!

Kenwood is al sinds de jaren 50 expert op het gebied van keukenapparatuur en produceert innovatieve, kwalitatieve en duurzame producten met tijdloos Brits design. De producten bevorderen gemak, inspiratie en kookplezier in de keuken. Een van deze producten betreft de zwart chrome kMix-keukenmachine. Dankzij dit apparaat is het bakken van taarten en gebakjes een fluitje van een cent! De machine is trouwens ook verkrijgbaar in 3 andere stijlvolle kleuren: roségoud, chroom en geelgoud.

Een echte alleskunner

De Kenwood kMix-keukenmachine (38,5 cm x 24 cm x 35,5 cm) is de perfecte aanvulling voor de hobbykok die niet alleen van kwaliteit maar ook van een mooi design houdt. Deze eyecatcher wordt geleverd met drie in hoogte verstelbare mengkomaccessoires: de kMix-klopper, kMix-garde en de kMix-deeghaak. Met de krachtige 1000W motor die planetaire draaibewegingen maakt, is zelfs het zware werk zoals het kneden van deeg eenvoudig. Ook beschikt dit moderne apparaat over een extra beveiliging, zodra de knop omhoog staat stopt de keukenmachine automatisch. Wil je meer informatie? Kijk dan snel op de website van Kenwood.

Zo maak je kans

Wil jij deze mooie Kenwood keukenmachine ter waarde van €449 winnen? Het enige wat jij hoeft te doen, is het onderstaande formulier invullen en je dingt mee om de hoofdprijs. Op moederdag maken we de winnaar bekend, dus doe snel mee!

Kans maken op meer heerlijke prijzen? Dat kan! Morgen om 09:00 komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. Daarna is het duimen en afwachten!

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!