Design om van te smullen

Zelfs wie niet van koken houdt, zal de KitchenAid graag verwelkomen in zijn of haar keuken. Het retro design is om van te smullen en de 17 kleurenopties maken het helemaal af. Kiezen is moeilijk, maar bij ons krijg je dit dilemma niet voor je kiezen: we geven de pastelgele KitchenAid weg. Deze beauty past helemaal bij deze feestelijke maand.

Veelzijdige keukenhulp

Wie wel een helpende hand kan gebruiken voor het kerstdiner van overmorgen, zit met de KitchenAid gebakken. Met zijn uitgebreider scala aan culinaire accessoires is geen klus te zwaar. De deeghaak kneedt alle soorten deeg. De draaggarde maakt elk mengsel luchtig. De platte menghaak pakt de zwaarste mengsels aan. En de menghaak met flexibele rand krijgt elk restje van de ingrediënten uit de kom, wow!

Het houdt niet op

Naast de genoemde accessoires krijg je ook nog twee roestvrijstalen mengkommen, van 3 en 4,8 liter. Om deze af te dekken tijdens het toevoegen van ingrediënten (en zo troep te vermijden) krijg je tevens een super handig schenkschild.

Zo maak je kans

Dit alles móét wel in een gigantische doos zitten – of het wordt heel efficiënt ingepakt. Wil jij jouw postbode laten zwoegen, als hij deze KitchenAid naar jouw voordeur komt brengen? Doe dan snel mee aan deze winactie. Hier heb je geen hulp voor nodig: vul het onderstaande formulier in en ontdek morgen op de foodies-website of jij na de kerst superhandige baksels uit je eigen kitchen eet. Meer informatie vind je op de website van KitchenAid.

Meedoen aan deze winactie is niet meer mogelijk. De winnaar is Tineke uit Deventer. Gefeliciteerd!

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

foodies adventskalender 2019