Altijd al eens de geheimen van de Japanse keuken en sushi willen ontrafelen? En is het jouw wens om te koken in één van de beste restaurant van Nederland? Dit is je kans!
Tijdens de kookworkshop ‘De Japanse Keuken’ in De Librije op 1 februari 2017 ga je onder leiding van Arjan Siemerink, culinair chef van Yama Products, aan de slag met de technieken voor het bereiden van sushi en andere Japanse gerechten. Arjan is een van huis uit Nederlandse chef die zich de afgelopen jaren heeft gespecialiseerd in de Japanse keuken. Tijdens de workshop komen de oorsprong, techniek, ambacht en de do’s and don’ts van Japanse gerechten aan bod. Tussentijds wordt er, volgens Japanse traditie, groene thee of saké geserveerd en uiteraard wordt er aan het eind van de workshop gezamenlijk aan de keukentafel genoten van de zelfgemaakte gerechten.

Hoe maak je kans?

Stuur ons via onderstaand formulier vóór 23 januari 2017 een beschrijving + foto van jouw favoriete gerecht met één of meerdere ingrediënten uit het assortiment van yamafoodshop.nl. Uit alle inzendingen worden de 7 lekkerste en origineelste gerechten gekozen als winnaar!
[contact-form-7 id=”23026″ title=”Winactie Kookworkshop De Japanse keuken”]