Say cheese! Kaasfonduen is altijd al een feestje, maar met de gedecoreerde fondueset van Kuhn Rikon serveer jij je favoriete diner voortaan in stijl.  Trommel je geliefde, je gezin of je beste vriend(in) op en dip je brood, groenten en vleeswaren in je nieuwe favoriete fonduepan.

Alleskunner

De fondueset van Kuhn Rikon is speciaal ontwikkeld om de beste kaasfondue te serveren. Deze compleet uitgeruste set bestaat uit een gietijzeren fonduepan en 6 rvs vorkjes. De caquelon kunt u voorverwarmen op alle warmtebronnen, inclusief inductie. Dankzij de rechaud met brander kun je urenlang genieten van je heerlijke en gezellige diner! Meer weten? Kijk dan op de site van La Cucina.

Zo maak je kans

Om kans te maken op dit fantastische kaasfondueset van Kuhn Rikon t.w.v. € 199,00, hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 24 december de winnaar bekend maken!

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 09:00 komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

foodies adventskalender 2019