Koken ter plaatse

Met Sander Overeinder, chef van restaurant As maakten we aan het einde van de dag ter plaatse een geroosterde groentensalade en we konden het niet laten om de perziken uit de Marché en het spek van de Baambrugse biggen die er rondscharrelden te gratineren, gevuld met het prijswinnende Lindenhoffkaasje bleu d’Evert.

Lindenhoff pakket

Wil je onze recepten maken met ingrediënten van precies dezelfde plek als waar wij ze vandaan haalden? Lindenhoff maakte speciaal voor onze lezers een ‘Lindenhoff x foodies’-pakket. Met hulp van deze ingrediënten, zoals verse rode bietjes met loof, crème cru, Baambrugs spek en bleu d’Evert, maak jij de salade en gegratineerde perziken precies zoals wij.

Win hem deze week

Wil je een van deze pakketten winnen? Vertel voor wie jij wil gaan koken en maak kans op een pakket! Laat meteen je e-mailadres achter, dan ontvang je van ons de bijbehorende recepten in je inbox. Kun je niet wachten en wil je de box gewoon bestellen? Ga dan naar lindenhoff.nl/foodies en gebruik kortingscode LINDENHOFF08 voor 10 euro korting!