Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
maza

GEWONNEN // Maza workshop voor 5 personen!

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Ontdek de mediterrane specialiteiten van Maza. Ons assortiment bestaat uit verse falafel, hoemoes, salades en sauzen. De inspiratie voor ons assortiment is terug te vinden in authentieke recepturen uit het Midden-Oosten, terwijl onze keuken in Zaandam staat.

Verse ingrediënten, bijzondere kruiden en specerijen en traditionele bereidingswijzen zorgen voor een unieke smaak. Bezoek ons ook eens in het echt in de Foodhallen Amsterdam of winkelcentrum Stadshart Amstelveen om nog meer uit onze keukens te zien! Daar serveren we o.a. een heerlijke Mezze, kleine mediterrane gerechtjes als tussendoortje, voorgerecht of maaltijd.

Smaken van ver uit een keuken dichtbij

Wil je zelf aan de slag met onze producten? Doe dan mee met de prijsvraag en maak kans op 1 van de 2 Maza workshops borrelhapjes maken voor 5 personen! Ga naar foodiesmagazine.nl/win en geef antwoord op de volgende vraag: Wat maak jij het liefst met jouw favoriete Maza product?
[mailplusform formid=2304 /]

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!