Moederdag vieren wij het liefste met lekker eten en drinken. Een goede borrelplank met flink wat lekkere hapjes mag op deze mooie dag dan ook zeker niet ontbreken. En laten we daarvoor beginnen bij de basis: een mooie plank. Met een zwart metalen handvat is de robuuste ronde serveerplank van Bowls and Dishes een echte eyecatcher! Hij is gemaakt van duurzaam hout en elke Rosewood plank is uniek door de prachtige tekening van het lichte en donkere gevlamde hout. Het formaat is mooi groot: Ø 45 cm en dikte 2 cm.

Borrelplank XL

Het Nederlandse merk Bowls and Dishes biedt een smaakvolle selectie van handgemaakt aardewerk en mooi natuurlijk hout om een etentje, lunch of borrel nét dat beetje extra te geven. De borrelplank XL is perfect te gebruiken bij borrels en feestjes. Maar je kunt ‘m ook gebruiken als snijplank bij de BBQ, als serveerplank of tapasplank voor verschillende gerechten in het midden op tafel. Of misschien als leuke woonaccessoire in de keuken of op de buitentafel met bijvoorbeeld wat kaarsen, bloemen of plantjes erop. Is dit echt wat voor jouw moeder? Dan heb je geluk want Bowls and Dishes geeft drie prachtige planken weg, dus je maakt extra veel kans!Bowls & Dishes plank

Zo maak je kans

Wil jij één van de drie Bowls and Dishes borrelplank XL t.w.v. € 45,- winnen voor jouw moeder? Het enige wat jij hoeft te doen, is het onderstaande formulier invullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op Moederdag (8 mei) de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 8:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

moederdag cadeautjes