Op Moederdag mogen alle moeders in het zonnetje gezet worden: geef haar daarom een leuk cadeau of breng een ontbijtje op bed. Of creëer het beste van twee werelden: serveer het ontbijtje extra mooi op het cadeau dat je geeft. Hoe? Met bijvoorbeeld zo’n mooie Lutek etagère van Dutch Home Label.

Bekijk hier de Lutek etagère

Pronkstuk op tafel

Op de Lutek etagères kun je het ontbijtje prachtig uitstallen. Door de verschillende plateaus heb je genoeg plek voor al het lekkers. Stal bijvoorbeeld feestelijke petit fours uit over de verschillende levels en leg de croissantjes en afbakbroodjes op de verschillende plateaus. Zo maak je er eenvoudig een echt feestmaal van! En het beste? De etagère is gemakkelijk te verplaatsen. Je tilt ‘m zo naar boven voor het ontbijt op bed. De etagères zijn er in 2 verschillende maten en verkrijgbaar in de kleuren goud en zwart. Op de website van Dutch Home Label vind je naast deze mooie etagères nog meer leuke cadeaus voor Moederdag.

lutek etagere dutch home label

Zo maak je kans

Wil jij één van de drie gouden Lutek etagères van Dutch Home Label t.w.v. € 77,95 winnen voor jouw moeder? Het enige wat jij hoeft te doen, is het onderstaande formulier invullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op Moederdag (8 mei) de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 8:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. moederdag cadeautjes