Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
so vegan so fine pakket

GEWONNEN Moederdag cadeautjes: 5x pakket met de nieuwste smaken van So Vegan So Fine

Advertentie

Foodies deelt uit! Omdat elke moeder het verdient om eens in het zonnetje gezet te worden, maak je in de dagen voor Moederdag elke dag kans op een mooi cadeau. Doe mee met onze winacties en misschien kan jij jouw moeder verrassen met één van onze prachtige prijzen. Vandaag geven wij 5x een pakket van So Vegan So Fine ter waarde van € 23,50 weg.

Moederdag staat voor ons gelijk aan een ontbijt op bed. Met croissantjes, een vers sapje en natuurlijk de lekkere chocoladepasta’s van So Vegan So Fine. Al meer dan 130 jaar maakt het familiebedrijf Brinkers Food de lekkerste chocoladepasta’s. Wanneer je dat al zó lang doet ontstaat een merk waarbij over echt alles is nagedacht. Zo vind je de chocoladepasta’s in kleurrijke, vrolijke glazen potten. Alle smaken zijn helemaal vegan, palmolievrij, 100% biologisch, fairtrade, en glutenvrij. En niet onbelangrijk; de smaken zijn stuk voor stuk ontzettend lekker. Zo hebben ze een smeuïge hazelnootpasta met maar liefst 15% hazelnoten, een intense chocoladepasta met 11% cacao, een heerlijke amandelpasta met 15% amandelen, een verrassende witte chocoladepasta met kokos, een heerlijk smeuïge pure chocoladepasta met 30% cacao en 2 nieuwe smaken!

Nieuwe smaken

Ben jij ook helemaal enthousiast geworden? Vandaag heb je éxtra geluk. Want jij maakt kans om de twee nieuwe smaken als eerste te proeven. Benieuwd naar deze nieuwe zalige smaken? Het gaat om een pistache- en walnootpasta, superlekker en een perfecte aanvulling op alle andere varianten.

nieuwe smaken so vegan so fine

Zo maak je kans

Wil jij één van de 5 prachtige pakketten van So Vegan So Fine t.w.v. € 23,50 winnen voor jouw moeder? Het enige wat jij hoeft te doen, is het onderstaande formulier invullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op Moederdag (8 mei) de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 8:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

moederdag cadeautjes

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!