Relais & Chateaux WSHS Gouda

Slapen, eten, bewonderen, verwonderen en verrast worden; dat is wat je kunt bij boutique hotel Relais & Châteaux Weeshuis Gouda. Je vindt ze op een prachtige locatie middenin het centrum van Gouda. Het pand is vroeger een klooster en weeshuis geweest en die historie ademt elke muur en elke ruimte. Na een grondige metamorfose is het oude weeshuis omgebouwd tot een prachtig boutique hotel. Over elk detail is nagedacht, je kijkt je ogen uit bij elke ruimte die je binnenstapt. Daar eindigt het niet, op hetzelfde terrein vind je namelijk ook restaurant LIZZ & koffie- en cocktailbar COCO.

WSHS Gouda

Deze unieke locatie in het oude centrum van Gouda heeft alles. Naast prachtige hotelkamers en suites kun je genieten van een geweldig diner in Restaurant LIZZ. De keukenbrigade kookt onder leiding van Remco Kuijpers en Martijn Kajuiter. Beide chefs kookten al meerdere sterren bij elkaar, iets wat je duidelijk terug proeft in het menu. Na het diner sluit je de avond af in cocktailbar COCO met de lekkerste drankjes voordat je tevreden naar bed gaat in de luxe kamers. De volgende ochtend geniet je van een uitgebreid ontbijt in de koffiebar van COCO. Hier kun je overigens ook terecht voor een uitgebreide Afternoon Tea, ideaal voor Moederdag!

Afternoon Tea

Fris en fruitig de lente in, dat is één van de thema’s van Relais & Châteaux Weeshuis Gouda dit jaar. Zet samen met hun de bloemetjes buiten en voel de eerste zonnestralen. Hoe kan dat nu beter dan met een heerlijke Afternoon Tea voor twee personen in COCO? Verschillende hartige sandwiches, scones met clotted cream, macarons, taartjes en bonbons worden geserveerd samen met de lekkerste thee van Dammann Frères Thee. Geniet van de gastvrijheid en laat je volledig in de watten leggen!

Afternoon Tea COCO Gouda

Zo maak je kans

Krijg je al trek en wil jij een Afternoon Tea voor twee personen bij COCO in Gouda t.w.v. € 65,- winnen voor jouw moeder? Het enige wat jij hoeft te doen, is het onderstaande formulier invullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op Moederdag (8 mei) de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 8:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

moederdag cadeautjes