Moeders zijn: de beste artiest, de beste dokter en de beste superheld van de hele wereld. Als je je moeder niet alleen een kleine verrassing, maar ook een bedankje en waardering wilt geven, dan zit je bij Pixum precies goed. Met een jouw mooiste foto’s tover je in een handomdraai persoonlijke fotocadeaus tevoorschijn, waar iedere mama gegarandeerd blij van wordt. Want een foto zegt meer dan duizend woorden.

Persoonlijk fotoboek

Wat zou jij in het fotoboek zetten? De mooiste familiekiekjes, wil je liever alle bijzonder momenten met je moeder onthouden, of leg je liever alle recepten vast die jullie samen met hebt gekookt? Bij Pixum kun je jouw creativiteit de vrije loop laten gaan! Wanneer je een fotoboek bij Pixum maakt heb je de keuze uit 9 verschillende formaten, 6 verschillende papiersoorten en meerdere soorten kaften om er een echt mooie persoonlijk cadeau van te maken. Bovendien produceert Pixum jouw fotoboek CO2-neutraal en FSC®-gecertificeerd.

pixum fotoboek

Zo maak je kans

Wil jij een mooi persoonlijk fotoboek van Pixum t.w.v. € 100,- winnen voor jouw moeder? Het enige wat jij hoeft te doen, is het onderstaande formulier invullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op Moederdag (8 mei) de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 8:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

moederdag cadeautjes